Esti aici: Despre noi > Noutati

Aon lanseaza astazi raportul Underrated Threats 2015 in cadrul Forumului FERMA 2015 organizat in Venetia, Italia

Oct 5


10/5/2015  RssIcon

Underrated Threats - Cercetare in lumea schimbatoare a riscurilor

Actualitatea este caracterizata de predictibilitatea imprevizibilului. Pentru a incerca sa prevezi ce se poate intampla, este necesara o perspectiva asupra fortelor ce influenteaza sau produc schimbarile, cat si a factorilor ce determina inovatia, acel imbold necesar dezvoltarii.

In perioada contemporana, definita prin hiperconectivitate si digitalizare, ritmul de producere a schimbarilor determina implicit schimbari majore in zona riscurilor, intr-o cota alarmanta.

Rolul Aon, in calitatea sa de consultant de risc, este de a explora, evalua si exprima un punct de vedere in mod continuu asupra impactului acestor forte si asupra a ceea ce se poate ascunde dincolo de orizonturile zilei de maine.

Raportul Underrated Threats 2015 prezinta principalele constatari in jurul a sase teme centrale enumerate mai jos, care au aparut ca urmare a studiului Aon Global Risk Management Survey 2015. Pentru realizarea studiului au fost intervievati directori executivi si non-exectutivi ai companiilor de asigurari captive cu privire la clasamentul riscurilor identificat prin analizarea raspunsurilor oferite de peste 1400 persoane cu factori de decizie, incluzand risc manageri, directori generali si financiari la nivel global.

  • deteriorarea brandului si a reputatiei
  • riscul politic
  • cresterea competitiei
  • riscurile cibernetice
  • conectivitatea riscurilor
  • alinierea intre board-ul de directori si managerii de risc

Descarcati sumarul raportului aici.

Descarcati raportul integral aici.

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Noutati
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon